Over Ace Real Estate

Ace

Bij “Ace” denkt u ongetwijfeld aan de bekende term uit de tenniswereld. Een treffende vertaling daarvan is “In één keer raak”. Of wellicht denkt u aan de “Aas”, de hoogste kaart in een kaartenspel. Kortom, Ace staat voor winnen, waarbij wij ons goed kunnen identificeren.

Netwerk

Ace Real Estate is een landelijk opperende commerciële vastgoedpartner met een groot landelijke netwerk van diverse beleggers, ontwikkelaars, winkelketens, zakelijke dienstverleners en intermediairs binnen de vastgoedbranche. Door onze thuisbasis in de regio Arnhem hebben wij een uitermate grote kennis van de regionale vastgoedmarkt, waarmee wij u een omvangrijk lokaal netwerk van grote diversiteit binnen o.a. MKB en grootbedrijf kunnen bieden.

Onderscheidend

Het onderscheidend vermogen van Ace Real Estate ligt bij onze persoonlijke en betrokken benadering, brede diensteverlening, hoge serviceniveau en hands-on mentaliteit. Onze pragmatische aanpak en realistische kijk op de huidige vastgoedmarkt combineren wij met lokale kennis, veel flexibiliteit en transparante communicatie waarmee wij het belang van onze opdrachtgevers behartigen.

Zeer betrokken, onafhankelijke, creatieve en landelijk opererende vastgoedpartner met daarnaast uitermate grote kennis van de Arnhemse vastgoedmarkt.

© ACE Real Estate 2017 | Webdesign by Maatwerk24

disclaimer | algemene voorwaarden | KvK: 67898297 | BTW: NL163050417B01