Onze Dienstverlening

Onze expertise
Op deze pagina is onze dienstverlening omschreven. Heeft u een specifieke vraag over onze dienstverlening dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak en nadere kennismaking.

Specifieke vragen

Heeft u een specifieke vraag over onze dienstverlening, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak en nadere kennismaking.

Beleggingen

Ace Real Estate adviseert en begeleidt particuliere en institutionele beleggers bij de aankoop en  verkoop van verhuurd onroerend goed en/of beleggingsportefeuilles alsmede het tot stand brengen van sale & leaseback constructies.

De kern van deze activiteit is het samen brengen van vraag en aanbod waarbij ons grote landelijke netwerk en ervaring zeer van pas komt.

 Wij zorgen bij aankoop voor een gedegen analyse en waardering van het object en/of portefeuille en begeleiden vervolgens het due diligence proces om uiteindelijk tot een succesvolle transactie te komen.

 In geval van verkoop adviseren wij u over het te voeren verkoopproces en zorgen voor het opstellen van complete verkoopinformatie. In het navolgende traject begeleiden wij u van A tot Z met als doel het tot stand brengen van een transactie op basis van voorgenomen condities.

Verhuur en verkoop

Ace Real Estate kan u als eigenaar/gebruiker, belegger of ontwikkelaar begeleiden bij de verkoop of verhuur van kantoor-, winkel- en bedrijfspand.

Wij hebben hierin een geheel eigen werkwijze en focussen ons hierbij voornamelijk op de Arnhemse vastgoedmarkt en omliggende regio. Vanuit strategisch oogpunt werken wij niet met een uitgebreide verhuurportefeuille en zijn zeer selectief van aannemen van verhuur en verkoopopdrachten. Onze uitgebreide kennis van de Arnhemse gebruikersmarkt is bij deze methode van doorslaggevend belang. Een groot voordeel van deze werkwijze is echter dat een conflicterend/concurrerend aanbod wordt voorkomen en creëert een exclusieve positie bij benadering van de markt.

Huisvestingsvraagstukken

Bent u voornemens te verhuizen naar een nieuwe kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Ace Real Estate kan u adviseren en begeleiden bij de inventarisatie van de markt, de zoektocht naar een geschikte locatie en u daarna bijstaan bij de het onderhandelingstraject en contractuele afhandeling van huur- of koopovereenkomst.

Is het toch de wens uw huidige huisvesting aan te houden, dan kan Ace Real Estate u adviseren en begeleiden bij de heronderhandeling van uw nieuwe huurovereenkomst.

Commercieel portefeuillebeheer

Commercieel beheer is essentieel voor het beter renderen van uw vastgoedportefeuille. Ace Real Estate richt zich op de commercialiteit en exploitatie van uw vastgoed, met een optimalisatie van de waarde als doelstelling. Hierbij zijn wij er van overtuigd dat een goed contact met uw huurders van groot belang is voor de continuïteit binnen uw portefeuille. Heeft u eigendommen in de regio groot Arnhem en zit u zelf op afstand, dan biedt Ace Real Estate u de mogelijkheid uw commerciële beheer uit te besteden.

Herontwikkeling, revitalisering en projectbegeleiding 

Heeft u een object met langdurige leegstand waarbij het veranderen van de functie weleens tot een uitkomst kan leiden of heeft u een object aangekocht ten behoeve van transformatie. Ace Real Estate kan u adviseren bij de herontwikkeling, transformatie of revitalisering van het object. Daarbij bieden wij de mogelijkheid een leidende rol te spelen bij projectbegeleiding en coördinatie van de bouwwerkzaamheden.

Zeer betrokken, onafhankelijke, creatieve en landelijk opererende vastgoedpartner met daarnaast uitermate grote kennis van de Arnhemse vastgoedmarkt.

© ACE Real Estate 2017 | Webdesign by Maatwerk24

disclaimer | algemene voorwaarden | KvK: 67898297 | BTW: NL163050417B01